Leeuwarden – Wichelroede wandeling met chocolade-orakel

Dit is een spannende wichelroede-wandeling  langs bijzondere plekken in Leeuwarden, in combinatie met een miniworkshop wichelroedelopen, en het chocolade-orakel. Leeuwarden kent veel spannende plekken en boeiende legenden. Tijdens de spannende wandeling. maak je kennis met Mata Hari, de moord op de barones, de Kop van Jut, de fakir Slappe Douwe, dansende katten en positieve krachtplekken.       

 Historicus Girbe Buist vertelt tijdens de wandeling, boeiende anekdotes. En wichelroedeloper Johannes Zoet leert je, hoe de wichelroede werkt, en hoe je met de wichelroede leylijnen, en aardstralen in Leeuwarden opspoort.

Chocolade-orakel

Onder het genot van een mok warme chocolademelk,  ontdek je je karakter via het chocolade-orakel. Het chocolade-orakel, is bedacht door de psycholoog Murray Langham uit Nieuw Zeeland. Hij ontdekte een verband tussen iemands chocolade voorkeur, en zijn of haar karakter . Daarna heeft hij een test ontwikkeld, waarmee je karaktereigenschappen ontdekt, aan de hand van vorm en smaak van chocolade.

DATUM:  04 oktober 2020

START: 13.00 uur  voor de Oldenhove

DUUR 3 uur [ wandeling 2 uur + chocolade orakel 1 uur]

PRIJS: 18 euro, incl. boekje , gratis wichelroede, warme chocolademelk en orakel-chocolade

U kunt zich tot 01 oktober 2020 zich opgeven voor deze unieke wichelroede wandeling.

OPGAVE VOORAF VERPLICHT: via email contact@pelgrimspad.nl