Langs mystieke plekken in Drenthe

Een jager vervolgde eens een haas in het veld, toen er voor zijn voeten een koppel eenden opvloog. Hij schoot een eend uit de lucht, die met een gebroken vleugel voor hem fladderde. Hij liet de haas de haas en liep snel de eend achterna, maar struikelde over een heuveltje.
Toen hij weer opstond, was er geen eend meer te bekennen.
Maar wel een vrouw in het hoge gras, die haar haar kamde. Dat was de heks , die als eend was opgevlogen, maar nu haar ware gedaante weer had aangenomen .

Naast de vele Drentse sagen die in het boekje beschreven staan, gaat de route langs: Ansen, (voormalig roofridder kasteel), Diever (o.a. het hunebed ), De Wijk, Dwingeloo , Nationaal Park Dwingelerveld (grafheuvels en de radiotelescoop),Havelte (o.a. 2 hunebedden), Kolderveen, Lhee (de Spieker), Koekange, Meppel, Ruinen, Ruinerwold, Steenwijk, Uffelte en Wapserveen.

Op de pekken die beschreven staan, zijn de positieve energielijnen op deze aarde, ook wel  leylijnen genoemd, zijn met de wichelroede op te sporen. Op plekken waar de leylijnen elkaar kruisen ontstaan leycentra.  De hunebedbouwers en de Germanen bouwden hun heiligdommen bewust op leycentra. In het boekje  langs mystieke plekken in Zuidwest-Drenthe,  is een handleiding opgenomen om met de bijgeleverde wichelroeden om de krachtlijnen zelf te gaan opsporen. 

Prijs boekje met gratis wichelroede € 5,75 

Bestellen via contact@pelgrimspad.nl  onder vermelding van:

Drenthe, uw naam, adres, postcode en woonplaats.