langs het pelgrimspad in Leiden, Haarlem en de Bollenstreek

Aan de Grote Markt in Haarlem, die eens een toernooiveld is geweest van de graven van Holland, ligt de Grote- of Sint Bavokerk. Deze kerk herbergt een levendig geschiedenis. De bekende Haarlemse schilder Frans Hals ligt in de kerk begraven. Op de plaats van de huidige kerk heeft er eerder vanaf 1328 oudere kerk gestaan. Ook kleeft er aan deze befaamde kerk diverse legenden, zoals het mirakel van Sint Bavo.

In Leiden staat de Burcht, die door de graven van Holland is gebouwd en is ronde kasteel in het centrum van Leiden.

In het boekje zijn opgenomen: Lisse (o.a. kasteel Dever), Sassenheim, Warmond, Leiden (o.a. de Burcht), Voorhout , Noordwijkerhout, Vogelenzang, Heemstede, Bennebroek , Hillegom Santpoort ( kasteel Brederode) en Haarlem, (o.a. de Bavokerk ).

Ervaar zelf  de positieve energielijnen op deze aarde, de leylijnen, met de wichelroede op te sporen zijn. En waar deze energielijnen elkaar kruisen ontstaan leycentra, plaatsen waar de positieve energie nog sterker te ervaren is.  De Hollandse graven bouwden hun kastelen bewust op krachtplekken met veel leylijnen. In het boekje is een handleiding opgenomen om met de bijgeleverde wichelroeden aan te werken.

Prijs boekje met gratis wichelroede € 5,75  

Bestellen via  contact@pelgrimspad.nl  onder vermelding van:

Leiden, uw naam, adres, postcode en woonplaats