Familie uitje wichelroede lopen

Vanaf 1997 geven wij les in het wichelroedelopen aan kleine en grote groepen. De groepen waar wij les aan hebben gegeven waren; familie-uitje, vrienden en vriendinnen groepje, bedrijf-uitje en bedrijf-teambuilding. Iedereen van de groep krijgt van ons een set wichelroedes. en ze mogen na afloop van de workshop de set wichelroede meenemen naar huis.

 

  • Afhankelijk van de tijd kunnen wij een wandel- of een auto wichelroedeworkshop voor u samenstellen.
  • In overleg met u kunnen wij overal in Nederland de workshop Wichelroedelopen geven.
  • Het seizoen van deze workshop is van 15 maart t/m 15 november. Buiten dit seizoen geven wij wichelroedeworkshop bij u op kantoor, schoollokaal., etc.
  • Organiseert u een evenement of vindt u het leuk en spannend om op school of op uw opendag onze wichelroedeloper in te huren ?

Wij verzorgen wichelroede workshops in de provincies: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Noord- Brabant, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord- en Midden-Limburg.

  • Kostprijs is in overleg, de prijs hangt af van de groepsgrootte.
  • Duur workshop: 1,5 uur tot 4 uur.

SPANNENDE WICHELROEDE WANDELING
Wil je als groep een Spannende wichelroede wandeling meemaken, die door wichelroedeloper Johannes Zoet en de verhalenverteller, de historicus Girbe Buist gegeven worden in: Zwolle, Deventer, Leeuwarden, Assen, Delft, Amersfoort, Haarlem en Alkmaar

Duur van deze Spannende Wichelroede wandeling is 2 uur en kost 12,50 per persoon, inclusief set wichelroede. Minimaal deelname van de groep is 10 personen.
Is de groep kleiner dan 10 personen, dan is de groepsprijs 125 euro (minimale deelname 5 personen).

Voor het boeken en info, neem contact op via contact@pelgrimspad.nl of bel 06 226 216 98