Groeps uitje wichelroede lopen

Vanaf 1997 geven wij les in het wichelroedelopen aan kleine en grote groepen. De groepen waar wij les aan hebben gegeven waren; familie-uitje, vrienden en vriendinnen groepje, bedrijf-uitje en bedrijf-teambuilding. Iedereen van de groep krijgt van ons een set wichelroedes. en ze mogen na afloop van de workshop de set wichelroede meenemen naar huis.

  • Afhankelijk van de tijd kunnen wij een wandel- of een auto wichelroedeworkshop voor u samenstellen.
  • In overleg met u kunnen wij overal in Nederland de workshop Wichelroedelopen geven.
  • Het seizoen van deze workshop is van 15 maart t/m 15 november. Buiten dit seizoen geven wij wichelroedeworkshop bij u op kantoor, schoollokaal., etc. 
  • Organiseert u een evenement of vindt u het leuk en spannend om op school of op uw open dag onze wichelroedeloper in te huren ?

Ik geef wichelroede workshops in de provincies: Noord- en Zuid-Holland, Utrecht, Noord- Brabant, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord- en Midden-Limburg.

Duur workshop: 1,5 uur tot 3 uur.

SPANNENDE WICHELROEDE WANDELING
Wilt u als groep een Spannende wichelroede wandeling meemaken, die door wichelroedeloper Johannes Zoet, en de verhalenverteller,  Girbe Buist gegeven wordt : Alkmaar, Amersfoort, Assen, Den Bosch,  Deventer, stad Groningen,  Leeuwarden en Zutphen.  

Duur van deze wandeling is 2,5 uur, inclusief set wichelroede, die de deelnemers  na afloop van de wandeling mogen houden.

WICHELROEDE WANDELING MET CHOCOLADE ORAKEl

Vanaf november t/m februari kunt u Johannes Zoet en verhalen verteller Girbe Buist inhuren, voor een wichelroede wandeling met verhalen, compleet met warme chocolademelk en een chocolade-orakel.

De wichelroede wandeling met chocolade orakel kan alleen gegeven worden, in de hierboven vermelde plaatsen.

Duur van deze wandeling is 2,5 uur, inclusief set wichelroede,  warme chocolademelk en de chocolade orakel.  De wichelroede, mogen  de deelnemers,  na afloop van de wandeling mogen houden.

Voor het boeken en info, kunt u contact  nemen met Johannes Zoet,  via contact@pelgrimspad.nl