Amsterdam – Spannende wichelroede wandeling

Pelgrimspad.nl organiseert in Amsterdam op zaterdag 20 oktober een Spannende wichelroede wandeling in het centrum van Amsterdam. Tijdens de wichelroede wandeling leren wij je, hoe je met de wichelroede onzichtbare energieken kunt opsporen.
Tijdens de wandeling ervaar je ook de spiritualiteit die is ontstaan vanaf de middeleeuwen tot heden in Amsterdam!

Het Mirakel van Amsterdam
Op 15 maart 1345 lag een man in een huis aan de Kalverstraat ziek op bed en vreesde te sterven. Hij liet een priester van de Oude Kerk komen, om hem te bedienen en van het Heilig Sacrement (hostie) te voorzien. Na het eten van de hostie kreeg de zieke man braakneigingen en het braaksel werd in een brandende open haard gegooid. Echter de hostie verbrandde niet en bleef ongeschonden zweven boven de vlammen.
Op miraculeuze wijze keerde de hostie tot drie keer vanuit de Oude Kerk terug naar het huis van de zieke. Men concludeerde toen dat dit een wonder was. De woning van de zieke man werd 1346-147 een bedevaartskapel, de Heilige Stede.

Dit zijn enkele plekken waar we gaan wichelroedelopen en spiritueel gaan waarnemen en voelen. En op de route gaan we ook naar plekken die wij nog niet genoemd hebben!

Heb je interesse in spiritualiteit of ben gevoelig voor energie├źn? Meld je aan.

Plaats: Amsterdam, centrum
Datum: zaterdag 20 oktober 2018
Duur workshop: 3 uur

Start:10.00
Prijs: 15 euro p/p, wichelroede inbegrepen

U kunt u aanmelden via contact@pelgrimspad.nl of bel 06 226 216 98

Na aanmelden krijgt u van ons bevestiging met informatie en waar we starten met de wandeling + de route vanaf NS-station Centraal.