Wichelroede wandelingen

Onze  Wichelroede wandelingen  zijn in gebieden met bijzondere energetische kwaliteiten. Het zijn altijd gebieden met veel Spirituele Krachten waardoor het gemakkelijk is je open te stellen voor alles wat je in die omgeving ontmoet.  Elke workshop  wichelroedelopen  is steeds weer anders en brengen we je naar bijzondere  plekken, waarbij in de gelegenheid wordt gesteld die te ervaren. .

Je zult ervaren dat de workshop wichelroedelopen elke keer nieuw en uniek is. Onze wandelingen gaan dan ook niet zozeer om wat je in het gebied kunt zien, maar om wat je daar kunt ervaren. Er zijn vele verschillende energetische fenomenen op aarde, in de omgeving en de kosmos waar contact mee gemaakt kan worden.

Diverse Wichelroede wandelingen zijn i.s.m. historicus Girbe Buist, tijdens deze wandelingen gaan we wichelroedelopen en wordt  er bijzondere historische verhalen verteld.

 

 

30 juni  – Wichelroede wandeling in Amsterdam
Aan de Zeedijk staat de Boeddistiche Fo Kuang Shan tempel. De tempel is gebouwd volgens de richtlijnen van de Feng-Shui. Zo komen er geen trappen uit op de Boeddhazaal, omdat die negatieve energie in de ruimte zouden kunnen brengen. Op het dak van de tempel zijn twee drakenbeelden en andere dierenbeeldjes uit de astrologie geplaatst die de tempel moeten beschermen tegen invloeden van kwade geesten. Bij de bouw is er rekening mee gehouden dat het gebouw op een kruising van drakensporen werd geplaatst, bij ons bekend als ley-lijnen. Volgens het Boeddhistisch geloof stromen de drakensporen over de aarde. De tempel staat op de plaats van de oude 15de eeuwse Cellezustersklooster, lees verder