Workshop wichelroedelopen, Anloo – 1 oktober 2017

Wij hebben gebieden met bijzondere energetische kwaliteiten in kaart gebracht. Het zijn altijd gebieden met veel Spirituele Krachten waardoor het gemakkelijk is je open te stellen voor alles wat je in die omgeving ontmoet. Een spirituele wandeling is een moment van bezinning en rust; je geeft jezelf een moment om in contact te komen met de met de verborgen krachten van de natuur. Door je open te stellen, nodig je de energie├źn uit om jou te helpen. De natuur bezit helende krachtplekken waar we tijdens de wandeling ons intu├»tief naar laten leiden. We maken gebruik van de kracht van de verborgen krachten om ons te gronden; opgehoopte spanningen voeren we af en met nieuwe aarde-energie vullen we onszelf weer op.
Door het samenzijn is de verbinding met de natuur extra sterk. Daarnaast is de wandeling een heel persoonlijke ervaring waarbij blokkades in jouw energiestroom mogen worden aangeraakt en weer gaan stromen. We brengen je naar bijzondere energetische plekken en je wordt in de gelegenheid gesteld die te subtiel te ervaren. Hierdoor leer je te vertrouwen op jezelf. We begeleiden je in het proces van bewustwording, loslaten en helen.

Iedere wandeling is weer anders. Niet alleen omdat ieder gebied andere kwaliteiten heeft, maar ook omdat we ons afstemmen op de deelnemers in de groep. Dus als je voor een tweede of derde keer meegaat met een wandeling in een gebied waar je al een keer bent geweest zul je ervaren dat die wandeling weer nieuw en uniek is. Onze wandelingen gaan dan ook niet zozeer om wat je in het gebied kunt zien, maar om wat je daar kunt ervaren. Er zijn vele verschillende energetische fenomenen op aarde, in de omgeving en de kosmos waar contact mee gemaakt kan worden.

Magisch bos bij Anloo, Drenthe
Het landschap in de boswachterij is kleinschalig en afwisselend. Er zijn lanen en houtsingels aangelegd, waartussen gemengd bos groeit. In de boswachterij zijn in de loop der tijd een aantal uitheemse bomen aangeplant, zoals de mammoetbomen, pinetum, hunebed D11.

Het bos heeft veel spirituele energie plekken.

Datum: zondag 1 oktober 2017
Plaats: Anloo (Drenthe)
Duur: 2 uur

Start : 9.30 uur
Kostprijs: 15 euro p/p, wichelroede inbegrepen

Na aanmelding krijg je van ons een bevestiging waar we starten.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Datum

Onderwerp

Je bericht

512