Wichelroede fietstocht vanuit Bergen (NH) – 6 mei

Onder leiding van onze wichelroedelopers leert u op een bijzonder wijze het wichelroedelopen.  Geen enkele wichelroeden-fietstocht die deze  wichelroedelopers geven zijn het zelfde, elke keer weten zij  u als deelnemer weer te verbazen.

U  hoeft geen basiskennis te hebben van de wichelroedes te hebben (mag wel!) om mee te doen met deze fietswichelroedentocht. Na afloop van de wichelroedetocht, kan je wichelroedelopen.Op bijzondere plekken in de gemeente Bergen krijgt u uitleg over de historie in Bergen, in Egmond over o.a. de kasteelruine in Egmond aan den Hoef. En in Heiloo de O.L.V ter Nood kapel met de geneeskrachtige bron. Ook leert u  op deze plekken hoe u met de wichelroede de onzichtbare energieën kunnen vinden. Onder de middag wordt een pauze gehouden bij een betaalbaar restaurant in Egmond, waar u op eigen kosten kunt  lunchen.

In Heiloo gaan we naar één van de bekendste bedevaartplekken van de r.k. kerk, namelijk O.L.V.  ter Nood, Vanaf 1409 tot heden wordt er nog steeds bedevaart gehouden naar het parkachtige r.k. Oesdom.  (Vergeet niet om een lege plastic flesje mee te nemen, om er water uit de geneeskrachtige bron in de plastic fles te doen!).

Op de terug weg naar Bergen bezoeken we in het Heiloërbos een bijzonder plek, waar u een prettige positieve ervaring gaat ondergaan !

Start: centrum van Bergen (Noord-Holland)
Datum : zaterdag 6 mei 2017
Tijd : 10.00 uur tot 15.30 uur
Prijs : € 25 p/p, wichelroede inbegrepen

Voor het aanmelden van de workshop klikt u op de button AANMELDEN

Na aanmelding krijgt u een bevestiging met de gegevens waar de start is en overige informatie. De lunche eventueel fiets huren is op eigen kosten.