Workshop Wichelroedelopen 2017

Onze workshops Wichelroedelopen zijn in gebieden met bijzondere energetische kwaliteiten. Het zijn altijd gebieden met veel Spirituele Krachten waardoor het gemakkelijk is je open te stellen voor alles wat je in die omgeving ontmoet.  Elke workshop  wichelroedelopen  is steeds weer anders en brengen we je naar bijzondere  plekken, waarbij in de gelegenheid wordt gesteld die te ervaren. .

Je zult ervaren dat de workshop wichelroedelopen elke keer nieuw en uniek is. Onze wandelingen gaan dan ook niet zozeer om wat je in het gebied kunt zien, maar om wat je daar kunt ervaren. Er zijn vele verschillende energetische fenomenen op aarde, in de omgeving en de kosmos waar contact mee gemaakt kan worden.

Agenda 2017

10 september –  Wichelroede wandeling op de Grebbeberg (Rhenen)
Op het zuidelijkste punt van de hoge Grebbeberg, ligt de Tafelberg werd genoemd, in Rhenen. Op de Tafelberg ligt een door mensenhand opgeworpen oud stelsel van wallen en greppels rond een halfcirkelvormig vlak terrein. De toegang via de zuidzijde was slechts mogelijk via de vijftig meter hoge steile bergrand van de Grebbeberg. hier is veel spiritueel geomantie te voelen zoals leylijnen.
Op de Grebbeberg gaan we met de wichelroede o.a. leylijnen opsporen en ook gaan we de diverse energieën voelen die hier aanwezig zijn.

Datum: zondagochtend 10 september 2017
Locatie: Rhenen – Grebbeberg
Duur workshop: 2,5 uur
Tijd: 9.30 uur tot 12.30 uur
Kostprijs: 15 euro p/p, wichelroede inbegrepen

Aanmelden voor de wandeling, klik op de button AANMELDEN

8 oktober – Wichelroede wandeling in Amsterdam
Aan de Zeedijk staat de Boeddistiche Fo Kuang Shan tempel. De tempel is gebouwd volgens de richtlijnen van de Feng-Shui. Zo komen er geen trappen uit op de Boeddhazaal, omdat die negatieve energie in de ruimte zouden kunnen brengen. Op het dak van de tempel zijn twee drakenbeelden en andere dierenbeeldjes uit de astrologie geplaatst die de tempel moeten beschermen tegen invloeden van kwade geesten. Bij de bouw is er rekening mee gehouden dat het gebouw op een kruising van drakensporen werd geplaatst, bij ons bekend als ley-lijnen. Volgens het Boeddhistisch geloof stromen de drakensporen over de aarde. De tempel staat op de plaats van de oude 15de eeuwse Cellezustersklooster, lees verder

05 NOVEMBER – WICHELROEDE WANDELING, BUSSUM
Het Gooi staat bekend als een bosrijk stukje. Tot ver in de 19e eeuw was dit gebied een ruige heidevlakte, waarop kleine boertjes (de erfgooiers) met moeite hun bestaan bij elkaar scharrelden. Het gebruiksrecht over de grond, dat oorspronkelijk eigendom was van de abdij van Elten. De abdij is gesticht door de Friese prediker Liudger – zijn vader was metgezel van Bonifatius – hij leefde van 744 tot 809 na Chr. Liduger was eigenaar van de heide en woeste grond. De grond in het Gooi bleef, tot de 19e eeuw na opheffing van de Eltense abdij, door vererving in mannelijke lijn van de familie van Liudger . Vanaf de 19e eeuw werd het eigendomsrecht over het gebied verdeeld onder de erfgooiers en de Nederlandse Staat.

We starten bij aan de rand van het bos bij Bussum. In het bos is éé’n van de zes doodwegen die bij Laren diverse kanten, o.a. de heid en bos lopen. Deze doodwegen zijn ontstaan tijdens de bronstijd [ 2100 tot 880 voor Chr.] deze doodwegen zijn magische wegen. In het bos gaan we naast spiritueel voelen en mediteren, ook wichelroedelopen. Op enkele magische plekken komen we in in contact met reuzen en kabouters.

Datum: zaterdagochtend 5 november 2017
Locatie: Bos bij Bussum
Tijd: 9.00 uur
Duur workshop: 2,5 uur 

De prijs: € 15 euro inclusief wichelroede

Aanmelden voor de Spirituele Wandeling in het bos bij Bussum, klik op de button AANMELDEN