Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wichelroede fietstocht naar geneeskrachtige bronnen, Bergen (NH)

mei 6 @ 10:00 - 15:30

Onder leiding van onze wichelroedelopers leert u op een bijzonder wijze het wichelroedelopen. Geen enkele wichelroeden-fietstocht die deze wichelroedelopers geven zijn het zelfde, elke keer weten zij u als deelnemer weer te verbazen. U hoeft geen basiskennis te hebben van de wichelroedes te hebben (mag wel!) om mee te doen met deze fietswichelroedentocht. Na afloop van de wichelroedetocht, kunt u wichelroedelopen.

Op bijzondere plekken in de gemeente Bergen krijgt u uitleg over de historie in Bergen, in Egmond over o.a. de kasteelruine in Egmond aan den Hoef. En in Heiloo de O.L.V ter Nood kapel met de geneeskrachtige bron. Ook leert u op deze plekken hoe  u met  de wichelroede diverse onzichtbare energieën kunt  vinden. Onder de middag wordt een pauze gehouden bij een betaalbaar restaurant in Egmond, waar u op eigen kosten kunt lunchen.

In Heiloo gaan we naar één van de bekendste bedevaartplekken van de r.k. kerk, namelijk O.L.V. ter Nood, Vanaf 1409 tot heden wordt er nog steeds bedevaart gehouden naar het parkachtige r.k. Oesdom. (Vergeet niet om een lege plastic flesje mee te nemen, om er water uit de geneeskrachtige bron in de plastic fles te doen!). Op de terug weg naar Bergen bezoeken we in het Heiloërbos een bijzonder plek, waar u een prettige positieve ervaring gaat ondergaan !

AANMELDEN OPEN

Start: centrum van Bergen (Noord-Holland)
Datum: zaterdag 6 mei 2017
Tijd: 10.00 uur tot 15.30 uur
Prijs: € 25 p/p, wichelroede inbegrepen

Meld u aan 
Na aanmelding  via het aanmeldingsformulier krijgt u een bevestiging van ons met gegevens over de fiets wichelroede workshop. Het huren van fietsen en het eten is niet inbegrepen in de prijs. 

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Datum

Onderwerp

Je bericht

512

Organisator

pelgrimspad.nl
Telefoon:
06-138 294 00
E-mail:
contact@pelgrimspad.nl
Website:
www.pelgrimspad.nl

Locatie

Bergen, Noord-Holland
Ruinestraat1 , Raadhuisstraat1
Bergen, Noord-Holland 1816 LK Nederland
+ Google Maps