Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Wichelroede workshop op Grebbeberg

september 10 @ 09:30

Wij hebben gebieden met bijzondere energetische kwaliteiten in kaart gebracht. Het zijn altijd gebieden met veel Spirituele Krachten waardoor het gemakkelijk is je open te stellen voor alles wat je in die omgeving ontmoet. Een spirituele wandeling is een moment van bezinning en rust; je geeft jezelf een moment om in contact te komen met de met de verborgen krachten van de natuur. Door je open te stellen, nodig je de energieën uit om jou te helpen. De natuur bezit helende krachtplekken waar we tijdens de wandeling ons intuïtief naar laten leiden. We maken gebruik van de kracht van de verborgen krachten om ons te gronden; opgehoopte spanningen voeren we af en met nieuwe aarde-energie vullen we onszelf weer op.
Door het samenzijn is de verbinding met de natuur extra sterk. Daarnaast is de wandeling een heel persoonlijke ervaring waarbij blokkades in jouw energiestroom mogen worden aangeraakt en weer gaan stromen. We brengen je naar bijzondere energetische plekken en je wordt in de gelegenheid gesteld die te subtiel te ervaren. Hierdoor leer je te vertrouwen op jezelf. We begeleiden je in het proces van bewustwording, loslaten en helen.

Iedere wandeling is weer anders. Niet alleen omdat ieder gebied andere kwaliteiten heeft, maar ook omdat we ons afstemmen op de deelnemers in de groep. Dus als je voor een tweede of derde keer meegaat met een wandeling in een gebied waar je al een keer bent geweest zul je ervaren dat die wandeling weer nieuw en uniek is. Onze wandelingen gaan dan ook niet zozeer om wat je in het gebied kunt zien, maar om wat je daar kunt ervaren. Er zijn vele verschillende energetische fenomenen op aarde, in de omgeving en de kosmos waar contact mee gemaakt kan worden. Er is ruimschoots gelegenheid tot het stellen van vragen.

 De Grebbeberg, Utrecht
Op het zuidelijkste punt van de hoge Grebbeberg, ligt de Tafelberg bij Rhenen. Op de Tafelberg ligt een door mensenhand opgeworpen oud stelsel van wallen en greppels rond een halfcirkelvormig vlak terrein. De toegang via de zuidzijde was slechts mogelijk via de vijftig meter hoge steile bergrand van de Grebbeberg.

Info Spirituele wandeling 
Datum: zondag 10 september 2017
Locatie: Rhenen – Grebbeberg
Duur workshop: 2,5 uur

Start: 9.30 uur 
Kostprijs: €  15  p/p wichelroede inbegrepen

AANMELDEN OPEN 
Je kunt via het contactformulier je aanmelden. Na aanmelding krijg je per mail een bevestiging met gegevens over de wandeling en de plek waar we starten op de Grebbeberg.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Datum

Onderwerp

Je bericht

512

Organisator

pelgrimspad.nl
Telefoon:
06-138 294 00
E-mail:
contact@pelgrimspad.nl
Website:
www.pelgrimspad.nl

Locatie

Grebbeberg
Rhenen (Utr.), + Google Maps