Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Wichelroede workshop in centrum van Amsterdam

oktober 8 @ 09:00

Pelgrimspad.NL organiseert in Amsterdam drie verschillende magische wichelroede wandelingen in 2017 en 2018, elk in een andere deel van het spirituele Amsterdam. Tijdens de wandelingen leren wij je, hoe je de spirituele magie kan voelen in de stad. Je leert met de wichelroede energielijnen opsporen; leren anders kijken in de stad; en de spirituele energie voelen.
Tijdens de wandeling ervaar je de spiritualiteit die is ontstaan vanaf de middeleeuwen tot heden in Amsterdam! De eerste van de drie wandelingen in het hart van de stad is op zaterdag 2017.

Met de wichelroede gaan we op diverse plekken wichelroedelopen en spiritueel waarnemen en voelen.  Heb je interesse in spiritualiteit, natuurenergie of ben gevoelig voor energieën? MELD JE AAN !

Plaats: Amsterdam, centrum
Datum:  zondag 8 oktober 2017
Duur workshop: 3 uur

Start: 09.00 uur
Kostprijs: € 18  p/p, wichelroede inbegrepen 
Start: in de buurt van NS- station Centraal

Je kunt je opgeven via het hieronder staande inschrijfformulier. Daarna krijg je een bevestiging van ons voor deze bijzondere magische wandeling, met o.a.  informatie waar we starten [circa 5 min.  loop afstand van NS-station Centraal].  De route van de wandeling eindigt bij NS-station Centraal.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Datum

Onderwerp

Je bericht

512

Organisator

pelgrimspad.nl
Telefoon:
06-138 294 00
E-mail:
contact@pelgrimspad.nl
Website:
www.pelgrimspad.nl

Locatie

Centraal Station
Amsterdam, + Google Maps
Website:
www.pelgrimspad.nl