Teambuilding wichelroedelopen

Vanaf 1997 geven wij al les in het wichelroedelopen aan.  De teambuilding Wichelroedelopen wordt gegeven door onze ervaren wichelroedelopers.  Het begint met algemene informatie over de geschiedenis van het wichelroedelopen. Daarna krijgt iedereen zijn eigen wichelroede en leren ze om de theorie in praktijk te brengen. Elke deelnemer mag de uitgereikte set wichelroedes meenemen naar huis.

Misschien sta je er versteld van: maar liefst 95 procent van de mensen voelt de werking van de wichelroede. Zelfs de mensen die er in beginsel sceptisch tegenover staan. Tijdens deze speciale teambuilding wichelroedelopen, moet de groep diverse opdrachten doen met de wichelroedes en zo nu en dan samenwerken.

  • U kunt ons zeven dagen per week boeken.
  • Wij kunnen in overleg met u afspraken maken, hoe lang u de workshop wilt laten duren, dit kan vanaf 3 uur per workshop.
  • Tijd start uitje: ’s ochtends of  s’ middags.
  • In overleg met u kunnen wij overal in Nederland de  teambuilding Wichelroedelopen geven.
  • Het seizoen van deze workshop is van 15 maart t/m  01 oktober.

Kostprijs:  17,50 euro p/p,  wichelroede inbegrepen 

Duur workshop: 3 uur.

Wilt de uren van het Teambuilding  uitbreiden, dan kunt u hierover contact met ons opnemen.

Wij verzorgen voor u de teambuilding wichelroedelopen in de provincies: Noord-Holland // Zuid-Holland // Utrecht // Brabant // Noord-Limburg // Gelderland // Overijssel // Flevoland // Drenthe // Groningen // Friesland.

Informeer naar de mogelijkheden en mail ons via ons via e-mail contact@pelgrimspad.nl 
of bel 06 – 226 216 98